Over ons

Wie zijn wij

"Wat een fantastisch pand!"dat was onze eerste gedachten toen we in juli 2019 voor het eerst op Markt 8 in Lottum binnenliepen. Al jaren op zoek naar een pand om mijn fysiotherapiepraktijk uit te breiden met nieuwe mogelijkheden. Trainingsweekenden, bezinning, ruimte voor jezelf en ontspanning vinden. Maar ook gewoon vakantie kunnen nemen en jezelf centraal houden. Dat kunnen delen met anderen is mijn droom en ambitie. Résidence La Vie en Rose is een plek waar ik die ambitie kan gaan uitwerken. We hebben alle mogelijkheden bekeken en vanaf maart 2020 zijn we eigenaar van deze prachtige locatie!

Met mijn gezin ben ik verhuisd naar het mooie Lottum en gaan we bouwen aan een inspirerende plek voor anderen en ons zelf. Er zullen nieuwe dingen ontstaan en dingen veranderen maar wat er blijft is het luxe gevoel en het comfort van de B&B. 

Wellness, ontspanning en ruimte voor jezelf is wat we in onze bijzondere plek belangrijk vinden. Even onthaasten uit de hectiek van de dag, inspiratie op doen gewoon voor jezelf of samen met anderen.

Résidence La Vie en Rose is een kleinschalige en persoonlijke Bed & Breakfast gevestigd in een monumentale brouwerswoning (voormalig onderdeel van Hertog Jan) in het prachtige rozendorp Lottum. We bieden ontspannen en luxe verzorgd verblijf voor gasten, een prachtige en inspirerende vergaderlocatie en verzorgen cursus & trainingsweekenden. 

U zult onze persoonlijke Touch in alles kunnen merken.

We begroeten u graag op onze mooie locatie.

Suzanne & Mario Giesen-Rutten