Tijd voor een High Tea of theeproeverij van de beste Theesommelier van Nederland!

High Tea

Dagelijks kunt u bij résidence La Vie en Rose genieten van een uitgebreide authentieke Engelse High Tea. De High Tea bestaat uit een standaard met hartige sandwiches, scones met huisgemaakte jam en room, zoete taarten, cake en koekjes. Bij de hapjes wordt de exclusieve thee van Tea Lifestyle geserveerd, zoveel als u wilt en in de smaak die u wenst. Bij mooi weer serveren wij de thee op het terras, bij slecht weer bij de haard!

De High Tea kost € 21,50 per persoon. Alles is 'home made' en wordt vers voor u bereid. Reserveren is daarom noodzakelijk.

Karlijn heeft in januari 2015 tijdens de Horecava het Dutch Tea Championship gewonnen en mag zich nu de Beste theesommelier van Nederland noemen. Naast de High Tea verzorgen we ook theeproeverijen en workshops theemengen. 

Theeproeverij

In 2,5 uur leidt theesommelier Karlijn Dapper u door de wondere wereld van thee. U maakt kennis met echte, losse thee. Puur natuur, pure smaken, puur genieten! Net als bij wijn zijn er vele soorten en smaakt thee van een en dezelfde plantage ook niet elk jaar het zelfde. U krijgt uitleg over wat thee is, hoe het wordt gemaakt, welke soorten er zijn, hoe je het zet, maar ook over hoe je thee combineert bij gerechten. Uiteraard gaan we veel proeven. Behalve verschillende soorten thee proeft u verschillende zoete en hartige hapjes die er perfect bij passen.

Prijs: € 29,50 p.p.

Naast de proeverij is het ook mogelijke een workshop Thee melangeren (mengen) te geven.

Maak je eigen thee melange!

Onder het genot van een lekker kop thee krijgt u basisinformatie over thee en uitleg over de mogelijkheden om zelf een heerlijke theemelange samen te stellen. Er wordt uitleg gegeven over welke bloemen, kruiden en specerijen geschikt zijn en wat de werking ervan is. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met een basis thee (wit, groen, zwart, rooibos) en diverse bloemen, kruiden en specerijen om zo uw eigen theemelange te maken. Dat betekent mengen en proeven tot u uw ideale melange hebt! De zelfgemaakt theemelange mag u na afloop natuurlijk mee naar huis nemen om thuis van na te genieten! Duur: 2,5 uur

Prijs: € 34,50 p.p.

 

High Tea, theeproeverij of workshop op locatie?

Thuis of elders genieten van onze heerlijke High Tea, theeproeverij of workshop? We verzorgen alles op een door u gekozen locatie. U hoeft nergens voor te zorgen. We nemen alles mee, inlusief servies en bestek en nemen na afloop alles weer mee. 

Informatie of reserveren?

Reserveren kan tot een dag van te voren via info@residencelavieenrose.nl of 077 - 4633931.

Glutenvrij is geen probleem!