Arrangementen

Een warme winter

INoord Limburg is prachtig zelfs in de winter. Even lekker bijkomen in Lottum. Wij ontvangen u graag met een glaasje Gluhwein of  Bubbels. 'S avonds laat u zich verrassen met een heerlijk viergangendiner in onze "living" bij de haard. Maak een stevige wandeling door de velden en bossen en geniet van de pracht en praal van de winter en warm bij terugkomst lekker op bij de haard of neem een heerlijk ontspannen bad in Suite Dreams of Heaven of de Sauna in Suite Pillows.  

Liever lekker shoppen voor een nieuwe outfit, dat kan in Venlo, Designer Outlet Roermond, Düsseldorf of bij het grootste overdekte winkelscentrum van Europa Center-O! Vanaf eind november zijn ook de kerstmarkten in Duitsland al open. Of wat dacht u van een bezoekje aan het Thermaalbad in Arcen.

Zo gaat u opgeladen weer naar huis.

  • 2x overnachting in een suite naar keuze
  • 2x uitgebreid ontbijt
  • 1x welkomst drankje
  • 1x viergangendiner op de dag van aankomst
  • keuze uit diverse wandelroutes.

€ 160,- per persoon in Suite Pillows en €157,50 in Suite Heaven of Dreams 

*op basis van 2 personen op de kamer.

Happy Honeymoon

Ons speciale huwelijks-arrangement. De romantische Suite Heaven is hiervoor het ideale decor, nog eens extra romantisch aangekleed met rozen, of onze heerlijke Suite Pillows met Sauna. Samen heerlijk nagenieten met een glaasje bubbels in bad of op de bank na een saunagang en de overweldigende ervaringen van de afgelopen dagen doornemen. Mmmmm, ontspannen maar.
Inclusief 2 glazen bubbels, lekkere hapjes, extra sfeervolle aankleding, laat ontbijt met bubbels op bed of jullie privé terras en een late check out.

€ 160,00 per nacht*

*een extra nacht boekt u al vanaf €49,95 pp per nacht.

Gastronomisch arrangement

Culinaire verwennerij!

Nadat jullie gesetteld zijn in de suite naar keuze, wacht een culinair viergangen verrassingsdiner, geserveerd in de Living bij de haard of op het zonnige terras. Na afloop is het slechts een paar stappen naar de suite om heerlijk na te genieten. Na een ontspannen nacht wacht een heerlijk ontbijt. Er zijn mogelijkheden te over om de dag te vullen, van wandelen, relaxen in het Termaal Bad, shoppen in Venlo, Dusseldorf of Designer Outlet Roermond. 

’s Avonds worden jullie naar restaurant de Beejekurf gebracht voor een gastronomische smaakbeleving. Amper een jaar na de opening staat de Beejekurf al in de Lekker tussen de 500 beste restaurants van Nederland. “Onomstotelijk  verdient”, volgens de recensenten! U geniet hier van een 5-gangendiner met bijpassende wijnen en koffie/thee. Na afloop wordt u weer naar résidence La Vie en Rose gebracht voor een heerlijke nacht. 

Kortom helemaal compleet!

  • 2 x overnachting in een suite naar keuze
  • 2 x uitgebreid ontbijt
  • 1 x een 4 gangen diner op de dag van aankomst
  • 1 x een 5 gangen diner compleet met wijn, koffie en tafelwater bij De Beejekurf
  • vervoer naar restaurant De Beejekurf

€ 250,- per persoon*

Nog een nachtje extra blijven? Dat kan voor € 49,95 pp per nacht t/m 20 juni en van 21 juni t/m 30 september € 57,50 pp per nacht.

* op basis van 2 personen bezetting op de kamer